Gooi en Vechtstreek
slogan
Registreer
vrijdag, 06 maart 2020 21:54

Meerdere brandweerlieden gehuldigd in Eemnes

Meerdere brandweerlieden gehuldigd in Eemnes Inter Visual Studio / Judith van Dijkhuizen
06-03-2020 Eemnes - Vanavond werd op de brandweerkazerne aan de Noordersingel in Eemnes de jaarlijkse korpsavond gehouden. Tijdens deze avond werden verschillende diploma's, maar ook koninklijke onderscheidingen uitgedeeld.

Zo werd aan Gerard Janzen, André Tempelaars, Peter van Dijkhuizen, Frank Fokker, Henk Post, Renee van den Werf, Ronald van Dijk, Joost van Lierop en Wim Koenen een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Peter zit al meer dan 22 jaar bij de brandweer in Eemnes. Voor al zijn inzet en hulp werd hij vandaag gehuldigd. Wim Koenen stopt na 23 jaar brandweerdienst en nam vanavond dan ook afscheid. Met Renée werd een speciale internetverbinding tot stand gebracht, omdat hij op vakantie was. Renee zit inmiddels 20 jaar bij de brandweer.

Nu Peter zijn onderscheiding heeft gehad, stopt hij zeker niet met zichzelf inzetten voor de brandweer. Hij gaat in mei namelijk proberen de Alpe d'Huzes twee keer omhoog hard te lopen. Mensen die hem hierbij willen steunen, kunnen dit doen door te doneren via onderstaande link:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/peterdijkhuizen7120/alpe-dhuzes-2020

Ook Renée, Ronald, Frank, Gerard, André en Joost blijven zich inzetten voor het korps.