Gezocht
slogan
Registreer
maandag, 26 augustus 2019 11:48

Rechtmatige eigenaren gestolen sieraden gezocht

Zaaknummer:
2019139463
Datum delict:
Plaats delict:
Amsterdam

In een onderzoek naar heling zijn bij een aangehouden verdachte meerdere sieraden aangetroffen. De recherche heeft het sterke vermoeden dat deze sieraden van diefstal afkomstig zijn en zoekt de rechtmatige eigenaar of eigenaren.


Omschrijving

De verdachte, een 18-jarige Amsterdammer, is op donderdag 4 juli aangehouden in Amsterdam-Oost. Tijdens een fouillering treffen agenten verschillende sieraden in zijn bezit aan. Gezien de aard en omstandigheden waarin de sieraden zijn aangetroffen, denkt de recherche dat de aangetroffen sieraden naar alle waarschijnlijkheid gestolen zijn. Wie de rechtmatige eigenaar of eigenaren zijn, is nog niet duidelijk. De recherche spreekt daarom graag met mensen die meer informatie over de sieraden hebben. Van de sieraden zijn foto’s gemaakt die onder dit bericht te bekijken zijn.


Vragen

Bent u de eigenaar van één sieraad of van meerdere sieraden? (Her)kent u de sieraden en/of weet u van wie ze rechtmatig toebehoren? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op het tipformulier in.